Attent Barchem
Dé supermarkt van Barchem!
Home
Organisatie
Assortiment
Supermarkt nieuws
Attent maaltijdservice
Stem!
Boodschappen!
Assortiment

Attent Barchem beschikt over een ruim kruidenierswaren assortiment van ruim 2000 reguliere artikelen, aangevuld met specifieke regionale producten. Naast kruidenierswaren biedt Attent Barchem een compleet verzorgd vers assortiment wat bestaat uit vers voorverpakt vlees, vleeswaren, salades, aardappelen, groenten en fruit, en ook verse Hollandse en buitenlandse kaas.
Naast het doen van uw reguliere boodschappen kunt u ook bij Attent terecht voor extra services. Denk hierbij aan verkooppunten van Post NL, kopieerservice, stomerij- en cardridge service, en bezorgservice.  Attent Barchem is u graag van dienst!Gedurende het hele jaar vinden er leuke extra activiteiten plaats, zo zijn er verschillende spaaracties voor gratis artikelen en/of aantrekkelijke kortingen. Zo kwamen de afgelopen jaren mooie artikelen voorbij zoals bad-textiel, complete serviezen, pannen dagje uit en speelgoed voor kinderen.

Mist u iets in ons assortiment? Laat het weten. Wij kunnen er wellicht voor zorgen dat het door u gewenste product in de winkel te vinden is.

Spar huismerk

 
In onze winkel vindt u een uitgebreide keuze artikelen onder het Sparmerk.

Het assortiment Sparmerken bestaat uit ruim 700 artikelen verspreid over alle verschillende artikelgroepen, zowel kruidenierswaren alsook vers en lang houdbare producten. Het Sparmerk biedt een zeer aantrekkelijk en verrassend voordelig alternatief voor de bekende A-merken. Huismerken herkent u aan het Sparlogo op de verpakking.

De lagere prijs doet niets af aan de kwaliteit, smaak en werking van de ingrediënten van deze producten. Doordat de producten rechtstreeks bij de fabrikant worden afgenomen en omdat er geen grote mediacampagnes nodig zijn, kunnen wij de producten goedkoper aanbieden. De kwaliteit is zoals u die mag verwachten en minimaal vergelijkbaar met het A-merk.

De kwaliteit is zoals u die van ons mag verwachten en minimaal vergelijkbaar met het A-merk. Voordat een product onder het Spar huismerk wordt opgenomen, wordt het uitvoerig getest op alle denkbare aspecten. Mocht u onverhoopt vragen over of opmerkingen op ons huismerk hebben, dan kunt u contact opnemen via:

Spar Holding B.V.
Klantenservice
Mail: servicebureau@despar.nl
Telefoonnummer: 088 - 445 77 71

Vermeld duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer zodat wij indien nodig contact met u op kunnen nemen.

De medewerkers van Attent Barchem staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.